Ο Chef Παναγιώτης Μενάρδος και η Ομάδα του


Ο chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Παναγιώτης Μενάρδος, θέλησε με βάση την εμπειρία του σε κουζίνες πεντάστερων ξενοδοχείων του νησιού και δουλεύοντας δίπλα σε καταξιωμένους chef, να ετοιμάσει ένα μενού με στοιχεία ευρύτερης μεσογειακής κουζίνας, σε συνδυασμό με ντόπιες γεύσεις διαφορετικά δοσμένες.

Το προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο στο αντικείμενο του και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει πάντα με χαμόγελο, λύνοντας παράλληλα κάθε σας απορία σε σχέση με το menu, αλλά και το κρασί που μπορείτε να συνδυάσετε με το πιάτο που επιλέξατε.

Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα όμορφο δείπνο, συνοδεία καλού ελληνικού κρασιού στον όμορφο κήπο μας ή στην υπερυψωμένη βεράντα του εστιατορίου μας, αλλά και για πιο απαιτητικά γούστα, σε μια αίθουσα εντός του καταστήματος, όπου εσείς και η παρέα σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα μπορείτε να περάσετε μια όμορφη βραδιά.

Σεβόμενοι τους καιρούς και τις καταστάσεις και παράλληλα προστατεύοντας την ποιότητα των εδεσμάτων που σας προσφέρουμε χωρίς να κάνουμε ”εκπτώσεις” σ’ αυτήν, κοστολογήσαμε τα πιάτα μας βάση των πρώτων υλών που χρησιμοποιήσαμε.
Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή στο όμορφο νησί μας και σας προσκαλούμε σε ένα γευστικό ταξίδι στα καλντερίμια της Μυκόνου.